U toku je projekat „Pokloni detinjstvo“

Dragi prijatelji,

u toku je projekat „Pokloni detinjstvo“ udruženja građana „Vrlina“.

Malu Anđelinu iz kuršumlijskog sela Babice do škole i nazad, svakoga dana, motokultivatorom, prevozi samohrani otac, Momir Vukosavljević. Dok sa učiteljicom uči slova, Anđelinu otac čeka, jer je put od škole do kuće niz planinu dugačak 11 kilometara. Anđelina je jedini đak u školi, a ona i Momir su jedini stanovnici sela.

Žive u trošnoj kući bez kupatila, a prvo naselje je od njih udaljeno sat vremena. Anđelina, kao i svako dete, voli da se igra. Ali sada joj jedino društvo prave otac i dva psa. Ona zaslužuje drugare, komšije, ambulantu, zdravstvenu zaštitu, prodavnicu, bioskop…

Ona zaslužuje detinjstvo.

Pridruži se akciji kupovine kuće u Kuršumliji, kako bi se Anđelina i njen otac preselili iz planine u grad i kako bi ona dobila priliku za bolju i srećniju budućnost.

Novogodišnje čestitke u prilogu slikane su maštom naše dece. Ona su Andjelini poželela srećno detinjstvo kakvo oni imaju.

Donacijom pomažete da deca budu deca, a da mi budemo ljudi.

Za iznos donacije od 780 dinara dobićete od nas odštampani set od 10 novogodišnjih čestitki. Broj setova koji želite da naručite nije ograničen.

Više informacija o ovoj akciji možete pronaći na https://vrlina.org/donation/porodica-vukosavljevic/

Srdačan pozdrav,

tim Vrline